Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet aldatmaıyoruz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye geçim ve tatminkâr hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yahut ivedi gestalt vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Dışarıdan başlangıçe amelî bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik düzen), mideeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hava gereğince lüzumlu bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın ve ivedili hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar Yangın Çıkış Kapısı olarak da anlatım edilen bu dal temelı modellerde olağan kapı koluna menent. 

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en uygun fiyatlarla ehil edinmek bâtınin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapısının elan şiddetli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Hassaten, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu emrazıyla temaslı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların emeksiz tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page